Dit werkt beter dan flirten

Hoe leer je flirten, maar dan op een manier die echt werkt? Hoe zorg je ervoor dat zij haar hart voor jou opent? Dat zij de klik met jou voelt? Hoe maak je die zeldzame maar felbegeerde hartsconnectie met iemand? Stap 1: laat alles los wat je geleerd hebt over flirten, daten en relaties.

Je zou het bijna vergeten, maar overal worden weer feestjes en kleine festivals georganiseerd. Een week geleden was ik uitgenodigd voor zo’n klein festival. Of een groot tuinfeest. Daar leek het meer op.

Ik had me er op verheugd, maar ik zat niet lekker in mijn vel die dag vanwege een slepend rouwproces waar ik doorheen ga. Het noodweer toverde de tuin om in een modderpoel en nergens om te schuilen behalve een krakkemikkige opslagschuur. Wat dééd ik hier eigenlijk?

ONVERWACHTE LIEFDE
Ik deed niet mijn best om het te verbergen. Waarom zou ik ook? De mensen moeten het hebben opgemerkt, want iedereen kwam bij me met kopjes thee, knuffels, fijne muziek en een luisterend oor. Onverwachte liefde op deze ongure zomerdag. Plotseling werd ik geknuffeld en vertroeteld door drie fijne vrouwen tegelijkertijd.

Wat heb ik dat toch gemist de afgelopen maanden. Oprechte intimiteit. Alles wat ik hoefde te doen is vragen.

En toen de bui voorbij was, hielden de knuffels en aandacht niet op. De liefde stroomde. En ik zat er middenin.

Ik voel dat mijn eigen hart ook weer een beetje meer open gaat. Het mag weer stromen. En ik heb het gevoel dat ik sommige mensen van dat regenachtige weekend nog wel vaker ga zien.

STOP MET FLIRTEN, START MET CONNECTIE MAKEN
De bekende weg naar een nieuwe relatie is flirten. Ik krijg altijd veel vragen over flirten: “Hoe flirt ik succesvol? Hoe zie ik of zij met mij flirt? Hoe kom ik van mijn toenaderingsangst af? Hoe pak ik door van flirten naar een date?”

Flirten is een leuk spel, maar voor een diepere klik met iemand moet je overschakelen naar een heel andere benadering van connectie maken.

Zelfbevestiging is niet langer je drijfveer van het zoeken naar connectie. Je ego is namelijk niet het uitgangspunt hier.

Ook gaat het veel verder dan connecten op het niveau van gender. De polariteit tussen man en vrouw is natuurlijk superspannend, maar connectie vanuit liefde gaat veel verder en dieper dan dat.

Als jij graag wilt weten hoe je de juiste klik met de juiste persoon op het juiste moment kan krijgen, stel jezelf deze vraag:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *